söndag 31 juli 2016

Semester året om

Vi befinner oss mitt i semestertider. En tanke som slagit mig är att vartän jag vänder mig ser jag kärleksfulla par i alla åldrar. De har semester och de gullar med varandra. De håller händer, smeker hår ur sin älskades ansikte, går promenader tillsammans, de smörjer in varandra, de gör sällskap till det svalkande badet. De ser på varandra, de samtalar och de ser ut att lyssna på varandra. 

Vad jag önskar att alla semestrande svenskar tar med sig det här beteendet in i vardagen! Det behöver inte vara semester för att man ska visa sin partner kärlek och omtanke.

Kärlek och omtanke är världens bästa början till sex. Tänk på det. 

lördag 30 juli 2016

Våga tycka



Vi tycker att det är ett sundhetstecken att kunna kommentera andra människors attraktiva utseende för varandra. Motsatsen är när par inte vågar erkänna för den andre att någon är sexig, snygg eller attraktiv på grund av eventuella konsekvenser.

För några år sedan var jag med en god vän på restaurang. Efter en stund kom min gode väns fru och slog sig ner vid bordet. Hon tittade sig runt och satte blicken i en servitris.

Servitrisen var en yppig kvinna som hade en kropp som gjorde sig väl i den aningen för tighta blusen. Min väns fru tittade med avsmak på servitrisen och frågade med arg ton till sin man: "tycker du att hon är sexig?"

Denna man lyckades till och med få mig att tro hans ord när han bedyrade för sin fru att han verkligen inte tyckte att hon var snygg. Han använde ord som "slampig" och "billig" för att blidka sin fru som sakta mjuknade igen.

Efter att hans fru åter lämnat oss, uttryckte han sitt gillande över servitrisen genom att viska väsande "heeeeeeelvete vad sexig hon ääääääär!"

Detta beteende fastnade i mig. Att inte våga eller kunna säga om någon annan är snygg eller sexig är ju bara en lögn som är till för att skapa en bedräglig trygghet.

Mannens fru kan rimligtvis inte vara så korkad att hon inte insåg att servitrisen var sjukt sexig för männen. Men istället för att acceptera detta och tycka att det är helt i sin ordning, så ville hon se om hon dresserat sin man till den grad att han sa som hon ville, även om det var en uppenbar lögn. Nästan som en slav som bedyrar sin kärlek till husbonden för att inte få smaka på piskan.

Vi har valt att vara helt öppna med vad och vilka vi tänder på. Då vi båda gillar kvinnor, kan det bli roligt att diskutera vad vi tänder på. Prinsessan gillar bröst och jag gillar rumpor. Prinsessan gillar gulligt och jag gillar slampigt. Vad det gäller killar, så gillar Prinsessan muskler och stil. 

När vi var på en restaurang för ett par dagar sedan, så kommenterade Prinsessan servitören med att viska till mig "honom kan vi väl ta med oss hem". Samma dag på stranden hade jag kommenterat en kvinna som svankade sexigt. Ärligt och ingen av oss blir sårad eller ledsen.

För varför skulle vi bli sårade?

Det handlar om utseende. Inte om kärlek, trohet eller person. Det vore orimligt att jag skulle vara den enda man av 3,5 miljarder hanar på jorden som Prinsessan tycker är attraktiv och samma gäller Prinsessan. Det faller på sin orimlighet...

Men att ljuga för husfridens skull är dömt att sluta i misstro om allt.

Vi gillar att känna tillit. Vi gillar att kunna vara ärliga och vi gillar tryggheten med att det vi lovar vara dra med ord också blir till handling.

torsdag 28 juli 2016

Ärlighet och regler



Under årens lopp har vi fått mängder av meddelanden på kontaktsidor för swingers. Ofta börjar det med att killen i paret tar kontakt med oss (vilket i sig inte är något konstigt). Men efter ett tag så visar det sig att hans fru varken vill visa sig med bild eller ens vill delta i en eventuell träff.
Detta tycker vi känns lite sådär...
Förklaringen är oftast att hon inte alls är sugen på sex och att hon gett honom fria händer att träffa par själv. Det handlar med andra ord inte om ett swingerspar. Snarare om en kille som vill gå bakom ryggen på sin fru.

För oss är det viktigt att om vi skall träffa par så skall båda vara med på tåget. Annars är risken överhängande att vi hamnar i ett drama som skulle kunna göra Lars Norén avundsjuk. För oss är swingandet på lika villkor där alla får en turnon av att exempelvis byta partner.

När denna konstellation blir snedvriden riskerar den att bli konstig för oss. Antingen tänder alla på varandra och då klär vi gärna av oss tillsammans med ett socialt, trevligt och sexigt par. Eller så är det en eller flera som inte är 100% på och då behåller vi kläderna på.

Vid ett tillfälle träffade vi ett par på en fest där kvinnans man kom till mig och frågade om Prinsessan var intresserad av att leka med hans fru. Detta är ingen konstig fråga på en swingersfest om någon i paret är lite blyg.

Min naturliga fråga var om de ville ha sex med oss båda eller om det bara var tjejsex som de var intresserade av. Hans svar var att hon gillade tjejsex och att det bara var vid fåtal tillfällen hon hade andra killar. 

Inga problem för oss. Vi gillar tydliga regler, så jag frågade Prinsessan om hon ville ha sex med hans kvinna. Prinsessan gillade kvinnan och gick fram till henne och snart njöt de av varandra.

Efter en stund kom Prinsessan tillbaka till mig och sa att kvinnan frågat om Prinsessan ville ha sex med hennes man. Mitt svar var att hennes man redan gjort klart att hans kvinna inte vill ha sex med andra män annat än vid enstaka tillfällen.

"Aha", sa Prinsessan. För oss behövs inte mer information. Vi sätter alltid gemensamma ramar som är spegelbild av det andra paret. Vi kysser inte andra och därför vill vi inte att andra kysser oss. Vi kräver kondom vid partnerbyte och kräver att det andra paret gör likaså. Samma för båda paren.

Prinsessan gick tillbaka till kvinnan och snart låg de båda kvinnorna och njöt av varandra igen.

Efter en stund ropade kvinnan på mig och när jag var framme vid sängen så tog hon min kuk i sin mun. Prinsessan gjorde lika med hennes man och snart njöt vi av varandra. Inga konstigheter alls. Den med snävast ramar fick bestämma.

Men efter en stund när kvinnans man fått på en kondom och börjat knulla med Prinsessan ville kvinnan inte längre ha sex med mig... Med ett tydligt avvisande hade hon uppenbart gjort vad hon behövde för att hennes man skulle få ha sex med Prinsessan.

Naturligtvis sa jag till Prinsessan att leken var över och vi lämnade paret.

Vi tycker verkligen sjukt illa om oärlighet sexuellt. Det gäller otrohet och de som inte kan eller vill hålla sig inom de ramar man satt upp inför en träff. Det finns de som försöker lura till sig en trekant och det finns de som tror att de kan skriva till en av oss i hemlighet och locka till träffar på egen hand.

Det tragiska med dessa människor är att det påverkar oss att bli mer och mer tydliga med våra regler och ramar. Vi har en tydlig nolltolerans över när någon eller några går över de av oss uppsatta ramarna. 

När vi var nya som swingers gick vi på lögner om varför de vi bokat in träff med inte dök upp. Vi gick på lögnerna om att personerna "glömde bort" reglerna i stunden och vi kanske var lite godtrogna över att alla var ärliga mot sina respektive.

Idag, 8 år senare, väljer vi bort allt som inte känns tryggt, rätt och ärligt. Vi tackar direkt nej så fort det börjar strula eller någon eller några av våra regler ifrågasätts.

De bästa situationer vi haft har varit med människor som ser regler och ramar på samma sätt som vi - Något man respekterar fullt ut.

tisdag 26 juli 2016

Tack, men nej tack!

Det trillade in ett mail från produktionsbolaget som gör dokumentärserien "Outsiders". Vi fick frågan om vi kunde tänka oss att prata om vårt swingersliv i TV. 

Blotta tanken på att outa vårt sexliv i TV i detta program gör mig kräknödig. Det finns ingenting som lockar i detta. "15 minutes of Fame" eller "A lifetime of Shame"? Varför skulle vi välja det senare? För att produktionsbolaget ska kunna leverera en spännande produkt till tv kanalen i fråga? Tror inte det.

Det är tyvärr så enkelt att människor (inte ni kära läsare) tenderar att vara jäkligt ojusta mot dem som lever utanför normerna. Alla människor är inte snälla. 

Det största och absolut tyngsta skälet till att vi aldrig någonsin kommer offentliggöra vårt annorlunda sexliv är av respekt för våra barn. De ska inte generas i skolan och samhället för att deras föräldrar vill stå i rampljuset en kväll! Det vore fruktansvärt elakt av oss att utsätta dem för dylikt - och det vore löjligt naivt av oss att tro att de inte skulle drabbas av vår medverkan i ett sådant program. 

Vi skriver om vårt sexliv här på bloggen - vilket vi tycker är stimulerande och roligt. Vi swingar och idkar porrigt sex med likasinnade när tillfälle ges - och vi gör det i smyg. 

Hoppas ni har en skön dag!

måndag 25 juli 2016

Rumpbild



Prinsessans rumpa 

lördag 23 juli 2016

Bilder på BC



Skicka en sexig selfie är mer än bara en sexig bild för din respektive. Den har också ett symboliskt värde av att du vill vara sexig för din respektive.

Men vad är då sexigt?

För oss (alla har egna preferenser med detta) är sexigt något som inte visar allt, men ändå gör att man anar något. Vi anser att det är ytterst dålig fantasi hos mottagaren om bilden från en kvinna måste vara på ett uppfläkt kön, där man ser hela vägen upp till livmodertappen för att man skall förstå vart kuken skall placeras. 

Det kanske är fel på oss, men trots att vi båda gillar kvinnor, tänder vi inte på att titta i en livmoder. Det går för oss över gränsen och blir lika osexigt som att titta på en barnafödsel. 

Vi kan känna viss förvåning när profiler på BC visar typ 20 kukbilder fotograferat i macro där man ser ollonet som om det var en bild i urologernas branschtidning. 

Visst kan kuken vara intressant (då Prinsessan inte tänder på micropenisar), men så jävla intressant är den inte så att man behöver 20 närbilder där till och med en liten dansmus skulle se ut som Godzilla.

När vi ser bilder i profiler som ser motbjudande ut, reagerar vi aldrig för det kroppsliga. Människor ser olika ut och det är som det är. Dock kan vi reagera för hur människor tar sina kort. Typ bakgrunden...

Massor av killar på BC verkar ha en drift att vilja ta kort på sin kuk med botten av toaletten som bakgrund. Vi får ibland en känsla av att efter att de kissat, så tittar de på sin kuk och tänker: "Fan vad snygg den är. Precis såhär skall min bild se ut i BC". Man ser sällan (läs aldrig) bilder på singeltjejer där de i en ingivelse kommit på att fotografera sin fitta efter de kissat.

Andra bilder visar i vår syn på saken en bakgrund som visar att de inte städat på år. Vinflaskor på golvet, överfulla askfat, blandat med smutstvätt och barnleksaker får oss inte direkt att tänka på ett sexigt, renligt och fräscht par.

Vi är inte perfekta på något vis. Vi (mest mannen) har ålderstecken som vi försöker hålla tillbaka genom ett sunt leverne. Det betyder att alla bilder vi tar inte blir så smickrande. Vi (liksom de flesta) brukar radera dessa bilder ur kameran och sparar de som är bäst. För att vi skall kunna vara inkognito använder vi Photoshop genom att ta bort bakgrund och andra utmärkande detaljer som kan skvallra om vilka vi är. Vi väljer med andra ord de bästa bilderna och det gör nog de flesta.

Men ibland när vi tittar på bilder på BC, kan vi börja undra hur de sämsta bilderna såg ut... Om de bilder de lagt upp är de bästa, så måste de sämsta gå över till något otroligt kul.

Nästa grupp bilder är de som inte visar ett skit. En bild på en nagel från en singelkvinna eller på något man absolut inte kan urskilja vad det är. Här är nog kvinnorna på BC mest extrema. Kanske beror det på att oavsett vad för bild de lägger upp, så översköljs de av killar som vill träffas. Tillgång och efterfrågan är så extrem att det kanske räcker med en bild på något som kanske är hud för att få igång killar.

Men värst är nog de bilder på BC från killar som bara innehåller bilder på bilar, båtar eller andra statusprylar. Om vi skulle träffa en extrakille, så är det personen vi vill träffa och ha sex med. Jag har svårt att se Prinsessan bli knullad av en båt (även om hon är öppen att prova det mesta).

Nu till alla fejkbilder... Först och främst känns det extremt underligt att man behöver fotografera en bild av sig själv på en bildskärm, för att därefter lägga upp den på BC. Vi dissar uteslutande alla profiler där bilderna är tagna genom att fotografera en bildskärm.

Faktum är att vi också dissar alla profiler innehållande uppenbara modell- eller öppna ansiktsbilder. Vi tror inte att en söt tjej som ser ut som en glamourmodell skulle ha ansiktsbilder öppet och texten "ålder och utseende är ointressant".

Nu till de som inte har bilder i sin profil... Vi fick frågan från just ett sådant par idag på BC. "Vill ni ses nu?" Var den korta frågan.
Vi kikade in på deras profil och kunde konstatera att den innehöll ålder, läggning och civilstånd. Inget mer... Ingen profiltext eller bild eller något annat.
Huuuuur skall vi kunna veta om vi vill träffa dem?

Naturligtvis skrev vi samma fråga till dem och fick svaret att vi kommer att se hur de ser ut när vi ses...

OM vi var ett par som skulle ha en helt anonym träff i ett mörkt rum på en plats där vi inte kan se eller prata, så KANSKE detta skulle kunna funka. Men för oss är det en kombination av flera komponenter som gör om vi blir attraherade av ett annat par. Social förmåga, utseende, attityd och person. En svår kombination om alla fyra skall känna attraktion över varandra.

Nu när texten snart är klar ropar Prinsessan "Glöm inte att skriva om spermabilderna!".

Att öppna vissa profilbilder kan skapa microtarumatiska upplevelser. Jag tänker närmast på en profil som skrev till oss. När jag öppnade den så hade han uppenbart sprutat på kameralinsen och det kändes lite underligt att nästan fått en överraskande facial av en okänd kille. Inte för att jag är homofob, men det kändes lite fel.

Vi båda uppskattar porrfilmssex och Prinsessan är en naturbegåvning att avsluta killar oralt. Trots detta är det ganska osmakligt att se bilder av kladdiga ollon och killar som tror att det är själva sperman som är sexigt. Nä, vi är nog över lag ganska pryda när det kommer till vad som är sexigt. Porr gillar vi, men att få det upploppandes utan förvarning är lika osexigt som en porrfilm efter att man kommit.

Jaja... Vi skall inte gnälla på andras bilder och på så sätt reta upp människor. Det vara bara en liten reflektion efter en stunds letande på BC efter någon eller några som kan/vill/vågar ses för sex.

onsdag 20 juli 2016

Att förföra en sovande Prinsessa



Förra veckan var Prinsessan ute och festade med en väninna. På sena natten ringde hon hem och bad om hämtning.
Väl i bilen berättade hon hur skönt hon skulle göra det för mig när vi kom hem. Hennes ena hand hittade in mellan mina ben och smekte min allt hårdare kuk.

När vi kom hem så vinglade hon glatt in i sovrummet och slängde av sina kläder och stöp i säng och kort därefter kom det små söta snarkningar från hennes mun.

Jag släckte ner och klädde av mig och la mig jämte henne och tittade på hennes vackra kropp i ljuset av sommarnatten. Hon hade sparkat av sig täcket och låg utsträckt i sängen och andades tungt och avslappnat.

Min blick rörde sig smekande från hennes vackra ansikte, ner över hennes bröst och över magen. Magen slutade vid ett par svarta trosor som var i vägen för mina blickar.

Prinsessan har vid flertalet tillfällen gett en fullständig accept att om jag skulle vakna kåt, så är det fritt fram för mig att ta vad jag vill ha. 

Med detta löfte lät jag min ena hand försiktigt glida in mellan hennes smått särade ben. Hon sov djupt och rörde inte en min när min hand försiktigt drog ner trosorna så att de hamnade en bit ner på låren.

Jag lät henne somna in djupt igen innan min hand åter letade sig in mellan hennes ben. Ett finger gled sakta in i hennes fitta och ett svagt kvidande kom från hennes mun. Jag kände hur hon blev blötare och blötare under tiden mina fingrar blev allt mer krävande och hennes höfter rörde sig mot min hand.

Så fort jag anade att hon höll på att vakna till, så slutade jag. Snabbt slappnade hennes kropp av och hon återgick till en djup sömn. När hon åter var helt avslappnad så återgick min hand till att leka med hennes kropp. Hon gnydde och stönade allt mer och jag anar att hon drömde om något erotiskt och upphetsande.

Jag tog bort min hand från hennes välrakade fitta och runkade under tiden jag tittade och lyssnade på hur kåt hon var av sina drömmar. Vad hon drömde om vet jag inte, men hennes höfter rörde sig i takt upp och ner under tiden hon gnydde tyst. 

Jag tog hennes ena hand och la den försiktigt mellan hennes ben och väntade till dess att hon åter somnade in djupt. Det tog ett par minuter innan hennes ena finger började röra sig mot fittan.

Jag fullständigt älskar att ha en kvinna i min säng som denna. Kåt, trygg och vacker...

Jag lät min hand omsluta min kuk och runkade till synen av hur Prinsessan fortsatte sin erotiska dröm under tiden hennes hand nästintill obemärkt rörde sig över hennes fitta.

Prinsessan mumlade några ord som inte gick att urskilja innan hon stönade till och ett finger gled in in. Det blev naturligtvis för mycket för mig och efter en kort stund hade jag ersatt hennes hand med min.

Med halvöppna ögon tittade hon upp när jag slet av henne trosorna och särade hennes ben och ersatte mina fingrar med min kuk.

Hon och jag stönade till samtidigt när jag gled in och i samma stund tog hon ett tag om sina knän och särade benen så mycket det gick. Vi njöt av att knulla denna kväll. För när upphetsningen är för stark och kåtheten har tagit ett så starkt tag om oss, så finns det inte utrymme kvar att älska.

Däremot är vår kärlek till varandra alltid med oss när vi har sex...

tisdag 19 juli 2016

Semesterbild


Frågestund

Vi är lyckligt lottade som får frågor skickade till oss mellan varven. Frågeställaren vill ofta veta hur han/hon på ett eller annat sätt ska lyckas få sin partner intresserad av att ta steget in i swingerslivet. Vi har flera gånger skrivit om just detta i olika inlägg - och gör det nu ännu en gång. 

Personen som senast ville få lite tips skrev: "Jag vill bli swinger men min sambo är lite osäker, hon anser det konstigt att ligga med andra när vi älskar varandra."

Personen förklarade: "Jag älskar min sambo och att se henne njuta med mig eller någon annan gör mig både glad men även upphetsad"

Personen ställde frågan: "Hur ska man gå tillväga för att kanske få med henne mer och förstå hur jag känner och få henne att slappna av?"

Vi får inte riktigt grepp på exakt hur tydligt den ovilliga parten varit. Är hon helt emot swingande, eller tycker hon det verkar lite spännande - men anser att det hela är konstigt, otäckt och för långt utanför normen?

Vårt svar ser nämligen olika ut vid olika scenarier och vi har inte tillräckligt mycket information för att helt förstå hur situationen ser ut. 

Vårt svar är generellt och är inte avsett enbart för frågeställaren. Vårt svar riktar sig till alla - ni är många som vill veta "hur man gör".

Om det är så att din älskling tydligt förklarat att han/hon inte är intresserad av swingande så är vårt svar mycket enkelt - du ska inte tjata eller övertyga mer utan istället börja lyssna på vad hon eller han säger och acceptera detta! Sex ska vara frivilligt. Ingen ska göra något han eller hon inte vill eller känner sig trygg med. 

Om man lyssnar på sin partner istället för att för att försöka förklara sina egna önskemål är det förmodligen så att alla par kan hitta gemensamma sexuella intressen att njuta av tillsammans och som kanske utvecklas framöver. Vem vet var er "resa" tar er? Med lyhördhet och respekt för varandra blir båda vinnare - långsiktigt.

Tjatar du på din partner istället för att försöka förstå så kommer din älskling bli less på dig och garanterat inte ha lust att vare sig ha sex med dig eller känna sig trygg nog att dela med sig av sina fanatisier eller drömmar. Sluta tjata, förklara, försöka övertyga eller i värsta fall manipulera din partner för att få som du själv vill. 

Att övertyga någon göra något han eller hon inte vill är ett säkert sätt att allvarligt skada sin relation!

Om det nu är så att din partner uttryckt en smula intresse för det hela men är osäker på om hon/han vågar är vårt svar så klart annorlunda. Det är sunt att vara skeptisk och fundersam! Det är helt rätt att prata om som exempelvis hur avancerat swingande man är öppen för - kanske kan man tänka sig sex i samma rum som några andra?

Är din partner nyfiken på sex med någon av samma kön? Jag själv hade sex med en annan kvinna vid ett av våra första besök på swingersklubbar - detta var en dröm som gick i uppfyllelse för mig och ett lagom stort steg för oss på vår resa från att tidigare "bara" haft sex jämte andra. Vill ni besöka en nudiststrand i sommar och på tu man hand glänta på en liten dörr till det aningen udda tycker jag ni ska göra det!

Prata med varandra och ta reda på om det finns ett litet steg ni kan ta tillsammans om som ni båda känner er bekväma med? Hittar ni ett sådant så börja där, utan förväntningar eller krav på en fortsättning. 

Ge din partner minst 3 komplimanger idag och se var det leder... 


måndag 18 juli 2016

En resa



När vi träffades för ca 8 år sedan, så började snabbt en lång resa som inte har något slut.

Vi träffades på nätet genom att vi fattade tycke för varandra utseendemässigt. Men efter bara ett par meddelanden förstod vi båda att det inte var en vanlig fling. Vi hade de egenskaper och grundfilosofier som om vi var två magneter som drogs till varandra. Från den dagen blev vi beroende av varandra och har en intention att göra varandra lyckliga till den grad att vi tar oss igenom livets alla situationer.

Vi började med andra ord inte med en sexuell relation. Vi började med att dejta på ett "gammaldags sätt". Vilket betydde att Prinsessan blev uppvaktad och vi började leva det liv vi uppskattar så med konst och restaurangbesök.

Men redan första kvällen vi hade sex, så öppnades det upp en känsla av en njutning i just att kunna ge njutning. Första kvällen insåg vi båda att vi faktiskt påbörjat en resa där sex kom att komma få en mycket stor del av vårt liv.

Hur denna öppenhet för sex började, vet nog ingen av oss. Kanske var det behovet av att vara helt ärliga mot varandra som skapade detta. Kanske var det vår eufori över att ha träffat en person som kändes äkta och inte försökte vara någon annan än just den han och hon är som gjorde att vi tillsammans tog risken att vara helt ärliga i vad vi gillar eller inte gillar.

Första kvällen vi hade sex, så lät jag min tunga ge Prinsessan njutning. Tungan rörde sig över hennes sjukt vackra rumpa och varje gång den träffade rätt, så stelnade Prinsessan till och borrade ner sina händer i det tjocka duntäcket. I efterhand har hon berättat att det varit en dröm men att hon aldrig kunnat med att berätta detta för någon. Att hon nu kallar sig för "analslyna" och visar bilder på analleksaker som hon vill ha, är en konsekvens av denna första natt.

Det ena ledde till det andra och med mer öppen attityd till sex prövade vi oss fram inom de områden vi var nyfikna på. Vi shoppade små oskyldiga bdsm-prylar och sexleksaker och började snabbt hitta rätt med vad vi båda tände på.

Förtroendet sexuellt blev successivt så starkt att Prinsessan allt som oftast gav mig hela makten genom att säga att "ikväll får du göra precis vad du vill med mig".

Denna första kommentar av att lämna över kontrollen var den första gåvan till mig som bevisade den totala tilliten. Naturligtvis missbrukade jag inte hennes tillit, utan la allt fokus på att göra det jag visste att hon njuter av.

Med tiden blev den lilla gummipiskan lite fånig och vi bytte ut den till en ridpiska. Rep och annat införskaffades ihop med gagballs och halsband med koppel. Vi öppnade dörrar till den mer mörka världen och våra erotiska fantasier blev till små noveller som Prinsessan fick när vi inte kunde vara tillsammans. Noveller som Prinsessan fick läsa på kvällen när hon låg naken i sängen ensam med massor av sexleksaker.

Som belöning skickade Prinsessan tillbaka ljudklipp över när hon kom i en högljudd orgasm. Sakta men säkert hittade vi våra turnons.

Med två olika boenden i början var porr något vi båda gillade (och gillar). Vi skickade klipp till varandra med allt porrigare innehåll. Med en backspegel kan man nog säga att vi båda snabbt visade åt vilket håll den erotiska resan skulle gå. 

Ibland tittade vi på samma porrfilm på betalkanal var för sig samtidigt som vi pratade med varandra på telefon. Det var naturligtvis inte helt ovanligt att vi kom tillsammans...

Vi började med andra ord att utforska varandras turnons under en helt monogam relation.

En händelse som öppnade upp en ny dörr var att Prinsessan berättade att hon skulle vilja gå till en swingersklubb och "bli tittad på" när vi hade sex med varandra.

Detta var i min värld inte ens en dörr som existerat för mig. Aldrig hade jag ens haft en tanke på swingers eller denna typ av klubbar.

Men utan att göra en en dömande min eller säga något kränkande, bad jag att få fundera på saken ett par dagar. Fantasin öppnade upp mängder av bilder och tankar på vad som skulle kunna hända i dessa dekadensens borgar. Jag såg i fantasin hur män och kvinnor knullade i högar i trans och bilderna som ploppade upp i huvudet var både sexiga och motbjudande. Förmodligen var alla mina bilder felaktiga tänkte jag och började Googla runt på swingersklubbar.

Det som slog mig var klubbarnas tydliga regler och deras öppenhet till att det var okej att bara ha sex med varandra, men att ett nej alltid är ett nej och skall alltid respekteras.

Vi bokade ett besök på en klubb och detta blev starten på vårt swingersliv.

Kort efter detta besök gjorde jag ett dokument till Prinsessan med bilder som jag hämtade från nätet på olika fetischer och inriktningar. Bilderna visade alla möjliga situationer. Allt från mer oskyldiga situationer såsom tjejsex, till mer avancerade bilder av gangbang och latex.

Prinsessan hade en skala under varje bild att fylla i. Från "Aldrig i livet" till "Jättegärna".

Det som är spännande med att vara på en erotisk resa är att mycket av det som Prinsessan då fyllde i som "Aldrig i livet" och "Tveksamt", är situationer vi idag gör med nöje och har klart inom våra ramar. Det är till och med så att några av de ratade inriktningarna idag är något Prinsessan älskar. De mest vågade bilderna är situationer Prinsessan själv håller på att arrangera som ett äventyr till oss.

Ramar förändras och regler förändras, men bara under lång tid med små steg.

torsdag 14 juli 2016

Ett andningshål

Vi har varit swingers i ett antal år nu och får sakta men säkert börja beskriva oss som "erfarna" i swingersvärlden. För oss handlar det till stor del om regler, ramar, tillit, respekt, moral och etik. 

Kanske låter det osexigt, då många tror att swingandet handlar uteslutande om det fysiska av att knulla runt med andra. Detta är dock bara en liten del av varför vi swingar. För oss handlar det om att ge inom ramarna för vad den andre njuter av. Skapa händelser och situationer som ger ett andningshål från den strikta kultur vi befinner oss i under merparten av vårt liv.

För att förstå vad vi menar med ett andningshål, så vill vi beskriva skillnaden mellan swingerslivet och vårt vardagsliv i samhället som alla delar.

Först och främst så gör samhället en sjuk skillnad på när kvinnor pratar om sexiga killar mot när män gör det. När äldre kvinnor kommenterar unga snygga pojkar i media, så är det "bara kul" när de dreglande tanterna pratar om pojkens kropp och uppmanar honom att knäppa upp några knappar och visa sin nakna mage. 

Kul eller inte får andra avgöra. Jag tycker att det är lika osmakligt som om äldre gubbar suttit och pratat om en liten 20-årig tjej och tjatat att hon skulle visa lite hud. Osmakligt och inte klädsamt oavsett kön.

Kanske är det vår syn på sex och kön som förstärker våra attityder om vad som är kul eller osmakligt. När en kvinnlig lärarinna haft sex med 13-14 åriga pojkar så kallar man det för "förbjuden kärlek" i media. Någonstans ser man detta som något mindre allvarligt än när en manlig pedofil har sex med 13-14 åriga flickor. I min värld är man pedofil om man har sex med barn oavsett vem förövaren är.

Är det så att de sexuella ramarna är bredare för kvinnor än för män? Är det så att det klassas som kul när man kallar en uppenbart duktig artist för "mums-Måns", men det skulle vara ytterst opassande att kalla en kvinnlig artist "godisbiten" eller något annat som anspelar till personens sexiga yttre.

Nu en känga till det manliga släktet...

Men vad fan händer på konserter där unga "män" omringar unga flickor och tar på dem sexuellt, våldtar, kallar tjejer för namn som har till syfte att förminska. Killar som bara är tonåringar och köper horor som är offer för trafficking och äldre män som inte förstår att det är lika mycket våldtäkt att köpa en hora i Thailand som i Sverige. Män som köper sina kvinnor från länder som inte har pengar till mat och sedan behandlar dem som djur. Män som inte förstår att man aldrig får bära hand på en kvinna hur vidriga saker hon än slänger ur sig. Jag skäms för dessa män och den enda trösten är att de måste känna sig smutsigare än sina offer när de rannsakar sig själva.

Vart tog den gamla tiden gentleman vägen? Han som inte bara sa "kvinnor och barn först" utan också menade det i dess yttersta stund.

Vart tog den artiga mannen vägen? Han som öppnade dörren till kvinnor, konverserade och visade kvinnan både respekt och trygghet.

Vart tog kulturen vägen av att män fick vara män och kvinnor fick vara kvinnor vägen? Den kultur där män såg kvinnor som en fantastisk varelse som dock inte hade samma muskelmassa som en man. En varelse som inte var exakt lika med mannen, men med ett värde som var högre än gentlemannens egna liv och heder.

Vi har varit swingers under ett antal år nu. Vi har besökt massor av klubbar och varit på ett stort antal sexfester. Kvinnor och män går runt nakna eller i sexiga underkläder. Kvinnor och män har sex på två, tre, fyra, fem eller fler. Människor har sex på golvet, på bord mot väggar eller där de känner för det. Sex är i dessa former öppet och okomplicerat.

Dock är det fantastiska att det aldrig har hänt något "övergrepp" på dessa fester. Det har aldrig varit någon på en klubb eller en fest som inte kunnat hålla sin kåthet i styr. Vi har en handfull gånger fått be en singelkille på en klubb att röra sig bort från oss, vilket de gjort utan ett ord. Vid ett enda tillfälle har jag behövt ryta till på en man som kom tillbaka gång på gång, trots upprepade tillsägelser och att backa. Han hade nog inte alla hjärnceller på rätt plats men förstod att kliva undan när rösten höjdes.

Så vår tanke är om det är säkrare att vara naken på en swingersfest bland människor som knullar, än på en konsert bland människor som är där för att festa och lyssna på musik?
Skulle en kvinna kunna ha sexiga underkläder på sig och vara berusad på champagne i det "vanliga samhället" utan att bli tvingad till något hon inte vill?
För oss är det inget ovanligt att vi lämnar varandra på fester eller på klubbar. Visst är det vanligt att det sitter några män jämte Prinsessan när jag kommer tillbaka och försöker charma henne, men Prinsessan är trygg och säker och männen konverserar respektfullt och trevligt. 

Varför är det då så att swingerskulturen som så många är rädda för och protesterar högljutt när exempelvis Club Adam o Eva skulle etablera sig i nya lokaler skulle vara så farlig och omoralisk? Grannarna pratade ut i media om att de tyckte att det var "obehagligt" med en swingersklubb i närheten av deras hem.

Alla människor vet hur utbrett otrohet är idag. Alla vet hur kvinnor behandlas icke respektfullt och alla vet att kvinnor inte kan gå hem trygga från krogen eller ens gå på en konsert.

Ändå ser man swingers som omoraliska och skrämmande...

Swingers är inte otrogna... Swingers är öppna och ärliga mot varandra och ger upplevelser till varandra på ett oegoistiskt sätt. På swingersfester behandlas kvinnor med respekt och ett nej är ett nej som alltid respekteras. På en swingersfest kan kvinnor ha sex med andra utan för den sakens skull bli behandlad som en hora. På en swingersfest är det inga som dömer och det är först när man lämnar swingersklubben och går hem genom stan som det är farligt.

onsdag 13 juli 2016

Silver


Dominans eller egoism?

Vi lever sedan vi träffades i en sexuell DS-relation. DS står för dominance - submissive och betyder i grunden att mannen (i detta fall) är dominant och kvinnan är undergiven.
Detta blir tydligt när vi har sex och kan bli lite luddigare när vi lever i den "normala" världen.

Vi får ofta meddelande från killar på BC där de önskar att få en träff med oss. De är övertydliga med att de är "dominanta" och att de gärna "tar för sig". Vissa vill gärna poängtera sin dominans med att skriva att de gärna "knullar slynan" och har ett profilnamn som gärna innehåller ord som dominant, alfa eller master.

Hade de ägnat ett par minuter av sitt liv på att läsa vår profil först, så hade de kunnat se att vi är ytterst tydliga med att vi inte söker denna typ av killar.

För oss betyder dominant inte detsamma som att man leker Mr. Grey. Vi förstår att det är lockande för en kille som vill sälja in sig genom att referera till en figur kreerad av en författare. Men i verkligheten är dominant något mer än att "ta för sig", tala nedlåtande och piska upp en kvinna.

I vårt sexliv har Prinsessan lagt över all kontroll på mig. Hon njuter med andra ord av att helt styras utifrån de ramar och regler hon har satt upp. Min uppgift är att ge henne den njutning som hon vill ha, vilket ställer extremt höga krav på att jag vet mer eller mindre allt om vad hon gillar och inte gillar.

För att hitta denna kunskap om en kvinna krävs att man vågar vara helt öppna med vad man gillar respektive inte gillar. Att man kan berätta vad man tänder på utan att känna ett dömande eller få en nedlåtande kommentar. 

Jag vill tro att jag efter 8 år känner Prinsessans turnons bättre än hon känner dem själv. Detta bygger på att det finns ett genuint intresse för vad hon gillar och vad hon vill. Utifrån denna kunskap vågar Prinsessan ge mig makten att styra utifrån hennes ramar.

Vill vi då ha en gäst till vårt sovrum som vill ta för sig utan kunskap om vad Prinsessan vill ha?

Kanske är det så att vissa killar förväxlar dominans med egoism?

När vi träffar tjejer och killar, så gör vi alltid det utifrån att personen är lyhörd. Lyhörd betyder för oss att de trots en sexig situation kan se runt sig och läsa signaler från de som är inblandade. För att kunna läsa dessa signaler är det viktigt att man förstår att vara gäst på samma sätt som man förstår att vara gäst på en middag.

Ingen vill ha en middagsgäst som är burdus och "tar för sig". Men alla trivs med en middagsgäst som kan de sociala koderna och som har kompetensen att förstå att en middag är något mer än att "ta för sig" av maten.

Naturligtvis finns det en mängd olika former av dominans liksom det gör av det mesta. Men jag tror mig kunna säga med säkerhet att alla som lever i en riktigt sexuell DS-relation kan intyga att det handlar om att de den undergivne fokus, uppmärksamhet och njutning genom olika ageranden.

Den undergivne styr i princip situationen genom att dels ha stoppord, men också genom att ha ett så stort förtroende för den dominante att hon (i vårt fall är det Prinsessan) vill/kan/vågar släppa all kontroll.

För mig är den mentala dominansen en starkare turnon än den fysiska. I de flesta fall hänger de samman genom att till exempel binda fast Prinsessan för att hon skall fysiska tappa den mentala kontrollen. Smärta är en annan del i bdsm som kan ha en funktion av att skapa en njutning för Prinsessan.

Men den mentala dominansen är för mig starkare, då den bygger på ett samspel mellan människor där tillit blir till ett redskap starkare än rep och piskor. Där Prinsessan gör som jag säger och gästen förstår sin roll av att vara en del i ett rollspel.

Den mentala dominansen syns mer i ögonen på Prinsessan än på röda skinkor. Att se sin kvinnas blick när hon har sex med en annan man och ger sig hän fullständigt är sjukt sexigt. En blick som är levande i nuet.

Vi har träffat en hel del par där de njuter av cuckold-lekar. En situation där kvinnan har sex med andra under tiden hennes man agerar undergivet. De som har denna turnon har ett lika starkt band som vi, men skiljer sig från oss vad det gäller rollerna.

Ett exempel på cuckold är ett par där vi träffat kvinnan själva medan hennes man får bli kvar hemma. Under tiden hon var här kopplade vi upp Skype så att han kunde se kur vi knullade hans kvinna. Kvinnorna hånade honom och kvinnan hade monterat en bur på hans kuk innan hon åkte, så att han inte skulle kunna runka.

För oss skulle denna situation vara ohållbar, då det skulle vara smärtsamt och avtändande för mig att vara i hans roll. Men han och hon njuter av det och därför är vi superglada för vår relation tillsammans. Alla vet rollerna och alla njuter av situationen.

Jag njuter av att få Prinsessan att släppa all kontroll och alla normer. För mig är det sjukt sexigt att skapa situationer där hon abdikerar för ren njutning och lust. Det kan vara med ett par eller en tjej/kille. Kanske flera som lägger allt fokus på hennes njutning. Det kan vara att instruera någon annan hur hon skall knullas. Det finns oändliga varianter.

Oavsett vad, så är dominans ett genuint givande som absolut inte skall förväxlas med egoism. Sex blandat med egoism är sjukt avtändande.

fredag 8 juli 2016

Tecken?



Ett rött band på resväskan anses av många underlätta identifieringen av bagage på rullbandet bland hundratals andra väskor. Förvisso är det så. Men vad vi är ganska säkra på är att långt ifrån alla som fäst detta röda band i väskans handtag vet vad mer bandet kan betyda.

"Hej, jag är swinger - välkomna!"?

Vi fnissar lite när vi ser detta band på väskor. Vi fnissar och gissar vilken betydelse bandet har på de olika väskorna utifrån personen som har den i handen. Klart är att vi inte skulle våga ta detta band för sanningsenlig information om ägarens eller ägarinnans sexuella läggning. :-)

Man hittar inga röda band på våra väskor eller solstolar i sommar.


torsdag 7 juli 2016

Läsförståelse



Skillnaden mellan att läsa och förstå är enorm. Barn får öva läsförståelse under grundskolan för att verkligen kunna ta åt sig vad de läser. Det är en förutsättning för att man skall kunna utvecklas under ett helt liv framöver.

Med detta i åtanke kan vi ibland bli förundrade när vi får meddelande på bodycontact från (oftast) män som uppenbart läst vårt profiltext, men ändå inte förstått vad de läst.

Först trodde vi att många bara kikade på bilderna och därefter skrev, så vi la in en extrarad i slutet på vår profiltext som sa: "Börja ditt meddelande till oss med ordet "Dalahäst", så att vi vet att du läst vår text".

Förvånade började mer eller mindre alla meddelanden med just ordet "Dalahäst". Trots detta så skrev samma mängd gifta män som ville vara otrogna. Samma mängd av allt som vi uttryckligen väljer bort skrev med inledande ordet "Dalahäst".

Varför ödslar man tid på att skriva till ett par som uppenbart har en tydlig lista (jo, vi har listat vad vi söker och inte söker för att det skall bli så pedagogiskt som möjligt)?

När vi kikar runt på BC, så stannar vi ibland upp på en profil på grund av bilderna (det är det första vi reagerar på, kanske för att vi är lite ytliga). Därefter läser vi profiltexten och avgör om det är ett par som passar oss och om vi är ett par som passar dem. DÄREFTER skriver vi ett meddelande.
Det finns otaliga profiler där man söker ett undergivet par, cuckold, färgade, otrogna, kondomfritt, m.m. 

Då dessa profiltexter diskvalificerar oss så är det heller ingen idé att skriva till dem. Det är deras önskan och den respekterar vi genom att inse att vi är fel par för dem.

Idag fick vi ett meddelande från en gift man som trots allt läst och delvis förstått. Han skrev till oss och förklarade att han var gift och berättade för oss att det inte var vad vi sökte (det visste vi iofs redan). Han skrev också att han låg långt över det åldersspann vi angett, men tyckte ändå att han kvalificerade sig perfekt för en träff. Att han bodde i närområdet hade han glömt, vilket vi gjorde honom uppmärksam på och att han i princip inte var på något sätt vad vi söker.
Hans svar var: "Attans, det missade jag. Men om ni är intresserade av att ses så vet ni var ni hittar mig".

Är det så att man tror att vi skulle ändra våra preferenser över vad vi söker för att vi just i den sekunden är så kåta att vi inte längre har några krav eller ramar?

Vi har anledningar till varför vi inte träffar otrogna sexpartners. Anledningen är att vi vill känna att den eller de vi har sex med har förmågan att kunna hålla sig inom ramar, respektera oss och våra regler och för att vilja ha sex med någon eller några så måste vi känna tillit. En otrogen människa har inte ens förmågan att visa den man lever med dessa egenskaper, varför skulle denne då kunna visa oss det?

Vad det gäller ålder, så har vi olika åldrar på singlar mot par. När det kommer till tjejer så handlar det om att hon skall vara vuxen till sättet och inte träffa par för att tävla eller tanka ett ego. När det kommer till killar så har vi märkt att killar under 40 år som en regel förstår rollen av att vara extrakille bättre än äldre. Yngre killar är oftast artigare och mer respektfulla och passar därför oss bättre.

Vårt kondomkrav är av den enkla anledningen att vi på intet sätt är monogama sexuellt. Vi gillar att "knulla runt" och då är kondomen världens bästa uppfinning för säkert sex.

Vår "kravspecifikation" är med andra ord inte gjord av en slump. Den finns för att vi inte skall hamna i situationer som känns olustiga.

tisdag 5 juli 2016

Den lilla, lilla röda klänningen


Sociala medier

Vi fick en förfrågan via LinkedIn från en person som vill bli vän (?) med swingerslivet. WTF? 

1. Swingerslivet finns inte på LinkedIn. Man skulle säga att LinkedIn är det sista sociala mediet vi skulle välja ansluta vår mail eller blogg till.

2. Swingerslivet finns givetvis inte på något annat socialt medie heller. Varför skulle vi finnas där?

Att vara swinger är inte polistiskt korrekt eller socialt accepterat. Vi är helt ok med detta och känner inga som helst behov av att fiska efter social acceptans för vårt sexliv. Vi är nöjda ändå. Med det sagt har vi ändå valt att vara anonyma. Alla våra swingande vänner har valt att hålla sina respektive sexliv privata. Ingen vill basunera ut att man älskar se sin man slicka en annan mans fru eller se sin fru knullas av okända män. 

Swingers är ljusskygga när det kommer till swingande. Bortom denna dolda, dekadenta värld smälter vi in bland er andra. Vi är ditt barns dagisfröken, din bilmekaniker, bolagets IT tekniker, vårdbiträdet som tar hand om de äldre, piloten som flyger dig till New York, flygvärdinnan som serverar kaffet, läkaren som ser till att du är frisk, polisen som har koll på buset, brandmannen som räddar katter i nöd... Officiellt är vi allt detta. Privat är vi kinky och knullar allt som rör sig. Haha...

måndag 4 juli 2016

Första semesterdagen



Nu börjar vår semester. Prinsessan har en hög med sexiga små klädesplagg som provas. Fler bilder kommer...

söndag 3 juli 2016

Photosession



Prinsessan i sina nya silverfärgade hotpants...

fredag 1 juli 2016

Rom byggdes inte på en dag

För ett antal år sedan besökte vi en swingersklubb första gången. Det slutade i förskräckelse. Vi råkade gå på en så kallad mixkväll och klubben var proppfull med kåta singelkillar. De flesta klubbar släpper in lagom många extrakillar i förhållande till antal par/singeltjejer i lokalen. Klubben vi besökte första gången hade inte tagit hänsyn till detta och stämingen var allt annat än avslappnad. 

Jag brukar förklara min känsla den där första kvällen som om jag var en guldfisk i ett akvarie med hajar som inte fått mat på ett tag. 

Idag kan vi skratta åt det hela. Så fort jag rörde mig ytterst lite i soffan i mingelrummet ryckte alla killar till och halvt om halvt reste sig upp ur soffan, redo att springa efter mig och Älsklingen. De kunde naturligtivs inte veta om hur vi hade tänkt tillbringa kvällen, men jag gissar att det nästintill var "stämplat" i pannan på oss "Nybörjare". 

Värden insåg att vi hamnat på klubben fel kväll och erbjöd oss att komma tillbaka följande kväll på deras "parkväll" då det bara är par på klubben. Vi tackade ja, och beslutade oss för att ge swingandet en ny chans under andra förutsättningar. 

Resten är historia. 

Parkvällen föll oss väl i smaken, och den där kvällen hade vi för första gången sex i samma rum som andra. Vi rörde inga andra än varandra och var nöjda med det just då. Vartefter har vi flyttat våra gränser bit för bit. Dessa förändringar har skett efter många och långa ärliga samtal. Vi gör det här tillsammans. 

Vill du och din partner swinga, men vet inte hur ni ska börja är vårt tips alltid att besöka en swingersklubb - utan att nödvändigtvis ha sex med andra än varandra. Se er omkring, prata lite med folk och känn efter lugnt och fint hur det hela känns. 

Rom byggdes inte på en dag. Typ. :-)