söndag 29 november 2015

Senaste inköpen inför festen

Prinsessan blev glad för det jag köpt till henne inför bdsm-festen på lördag. Dessvärre behöver hon öva lite mer för att vår nya gag-ring skall fungera för henne. Man kan tycka att om man kan få in sin egen knytnäve i munnen, så borde inte en gag-ring bli några större problem. Men med lite övning så skall det nog fungera.

Halsband och koppel har vi nu så att hon kan välja efter humör.

Kanske är det ändå den vackra hästsvansen som hon blev mest glad över. Vi har från och med nu en annan innebörd i att "ha hästsvans på fest".

Ikväll skall Prinsessan prova lite outfits och tillbehör så att allt är förberett när arbetsveckan är slut.

onsdag 25 november 2015

Nya regler inför bdsm-festen

Inför de flesta temafester så har vi både förväntningar och farhågor. Kanske är det viktigt att man alltid har en viss nervositet inför det faktum att man åker till en fest i syfte att ha sex med andra för att det skall vara kul, sexigt och skönt.

Denna fest har ett tema som vi inte blandat in andra i tidigare - bdsm.

Vi har inte riktigt hittat vårt spår inom detta breda område. Kanske är det så att Prinsessan är mer inne på det fysiska med att "få ett kok stryk", som hon uttrycker det ibland. Min turnon är mer mot det mentala genom kontroll och dominans. 

Så inför denna helg måste vi hitta nya ramar. En av fem regler är just det att ingen får agera dominant mot Prinsessan i form av att hålla fast, slå, smiska eller tala nedlåtande till henne. 

Det kan då bli lite konstigt att åka på en swingersfest och ha kvar de regler som just säger att vi inte idkar bdsm tillsammans med andra.

Vi har inte kommit fram till våra nya regler än, men vi har båda insett att vi inte håller denna regel så helig längre. Regeln av att vi inte kysser eller kelar med andra är dock fortfarande skriven i sten. Typ i granit.

Kanske är det dags att göra ett frågeformulär som vi gjorde för många år sedan när vi var nya swingers. Vi tittade på detta dokument för ett tag sedan och skrattade gott. Det mesta som vi båda sagt ett stort "aldrig" till, är något vi idag ser som en sexig krydda till vårt swingersliv.

Så, dags att göra ett frågeformulär som vi snart lägger upp på bloggen.

söndag 22 november 2015

En extrakille under jobbhelgen.

Denna helg lyckades vi förena nytta med nöje. Efter en arbetshelg i Stockholm mötte vi upp med en extrakille som Prinsessan träffat som kortast för ett par veckor sedan. Detta har visat sig fungera ypperligt, då det finns på tok för många som utger sig för att vara seriösa, men som mest var drömmare. Att träffa dem som snabbast utan att ha sex visar vilka som förmodligen kommer att dyka upp för en sexträff och vilka som inte vågar.

Vi mötte upp med denna unga man i baren. Han var trevlig och ödmjuk, precis som vi båda uppskattar. De killar som skriver till oss ibland och berättar att de "vill ta för sig", är liksom inget för oss. Vi gillar människor som kan den sociala etiketten och som lär lyhörda. Detta ger oss trygghet att gå vidaretill mer erotiska aktiviteter.

Efter en lång stunds pratande, hamnade vi till slut på vårt rum. Prinsessan hällde upp en öl till mig och satte sig i mitt knä så att jag kunde befria henne från både klänning och underkläder. Därefter gled hon ner från mitt knä och kröp fram till killen som satte sängkanten och plockade fram hans kuk och lät den glida in i hennes mun. Jag lutade mig tillbaka i fåtöljen och log över min kvinnas frihet av att våga njuta av sex utan skuld. 

För två veckor sedan njöt jag av en extratjej och denna kväll njöt hon av en extrakille. Det man ger får man åter. Vi ger varandra rätten att njuta av sex.

Det dröjde inte lång tid innan Prinsessan kämpade med att försöka få in båda kukarna i hennes mun, till allas uppskattning. Varför detta är så sexigt vet jag inte. Kanske är det just det att det är belagt av tabu och högre graden av slampighet. Sexigt är det dock att se henne kämpa hungrigt att tillfredsställa två män samtidigt. 

Prinsessan ställde sig på alla fyra och svankade mot mig och kort därefter stöttes hon fram och tillbaka mellan oss två. Killen som inte träffat par tidigare och varnat för att han kanske kommer för tidigt, lyckades hålla ut även när Prinsessan satt på honom med mig bakom i en dp. Något han skall ha cred för ;-).

Efter att Prinsessan kommit i mål ett par gånger, så log hon och frågade om vi ville komma i hennes ansikte. Något hon vet att jag, tillsammans med de flesta män tycker är sjukt sexigt.

En kort stund senare kom vi båda över Prinsessans ansikte, samtidigt som hennes mun var vidöppen för oss. Kanske kom vi båda lite för mycket för att hon skulle kunna njuta av det, men det är dessvärre inget vi män kan styra ;-).

Tack för en supersexig kväll efter jobbet. Om två veckor åker vi till den efterlängtade bdsm-festen. Choke och koppel är inköpt. Ridpiskan är nerpackad. Bondagetejp är införskaffad och en av flera outfits köptes i helgen. Nu behöver vi bara invänta den 5/12...

söndag 15 november 2015

Ett mejl från en läsare

Ett par skickade ett mejl till oss för några dagar sedan och berättade att de börjat swingat och att de gått "all in" redan vid första träffen med ett par.

Det mesta hade gått snett med paret de valt, sex i olika rum och en dålig lyhördhet för varandra. Det hela hade slocknat av att kvinnan njöt högljutt, vilket hennes man mådde så dåligt av att det hela blev katastrof.

Detta hade resulterat i att de tappat bort sin sexlust och kvinnan var sugen på två killar, medan mannen var sugen på två kvinnor och kände sig inte redo för att bjuda in extramän.

Först och främst är det så viktigt att ta små steg. Vi pratar ofta om hur glada vi är för att vi tagit dessa små steg under lång tid. Ingen av oss har bråttom att uppleva allt på en gång. Var sak har sin tid och det måste föranledas av samtal och diskussioner där båda är 100% ärliga med vad man gillar och inte gillar. Vad man vill uppleva och vad som skall förbli fantasi.

Trots att vi tagit dessa små steg under flera år, har vi ändå sårat varandra. Inte mycket, men ändå tillräckligt för att vi skall känna att vi kanske kom in på fel spår eller agerade dumdristigt.

Att gå "all in" första gången är med andra ord en chansning som är för stor i vårt sätt att se det. Risken att någon blir sårad i själen är så överhängande att oddsen för att det skall gå fel säger att man bör ta det lugnt.

Kom ihåg att ni faktiskt ställer inlärda normer på kant, er manlighet och kvinnlighet prövas och er relation sätts på ett seriöst prov. Detta bör man inte riskera genom att göra allt på en kväll.

Det detta par gjorde första kvällen har tagit oss en resa på 7 år att nå. Under dessa 7 år har vi pratat i timmar eller dagar för att vara säkra på att ingen blir sårad eller besviken.

Vi har ändrat några regler under tiden, men också bekräftat vissa.

Vi har båda känt att kelandet och kyssandet är något vi absolut inte vill dela med andra. Där har vi båda gått utanför ramarna vid ett par tillfällen och är helt övertygade om att det inte känns rätt för någon av oss. Därför väljer vi bort det.

Vi har också en regel av att det den ena vill ha, bör han eller hon också kunna ge.

I vårt sätt att se det, så skulle det kännas konstigt att inte vara villig att ge henne två killar om hon är villig att ge två kvinnor till mannen. 

Vi träffade ett par på en fest. Mannen hade fritt att ha sex med vem han ville, medan kvinnan inte fick ha sex med andra. Naturligtvis är det deras regler som de själva sätter. Men det var uppenbart att dessa regler var hans. 

Ett annat par hade tappat sin lyhördhet. Mannen knullade en annan kvinna under middagen. Kvinnan red mannen och de båda skrek ut sin njutning. Det enda problemet var att hans fru satt på andra sidan av matsalen och grät. Hon tröstades av en annan kvinna och alla i lokalen insåg att denna relation blivit skadad i djupet.

När vi får frågan om hur man skall gå tillväga för att leva ett sexliv som swingers, så är alltid vårt första råd att:

Ta små steg. Börja med sex i samma rum.
Prata innan under och efter.
Skilj mellan vad ni vill uppleva och vad som skall förbli fantasi.
Tjata eller pusha inte. Det blir bara avtändande.
Sätt tydliga regler och kommunicera dessa tydligt med de ni skall träffa.
Håll er till de regler ni satt för träffen. Ändra dem inte under gång.
Var 100% ärliga med vad ni tänder på och vad ni gillar.
Välj att göra det ni båda tänder på.
Ge för att få. Swingers är sällan egoister.
Var lyhörd. Agera som du vill att din partner skall agera.

Om ni följer dessa enkla regler, så är sannolikheten mycket stor att ni kommer att älska livet som swingers. 

lördag 14 november 2015

Kvinnor kan.


MFF

En vecka har gått sedan vi hade besök av vår älskarinna och vi har hunnit få lite tid att reflektera runt kvällen.

Kvinnans man fick inte vara med. Han förblev hemma och alla inbladade var eniga om att detta skulle ge den bästa upplevelsen för oss alla.

Kvinnan kom till oss på kvällen och vi hittade varandra omgående. Hon var attraktiv både som person och utseendemässigt. 
En stund efter att hon kommit hit och några glas champagne, låg Prinsessan och I omslingrade och njöt av sex som bara kvinnor kan. Erotiskt, vackert och sensuellt. 

Jag skickade en och annan bild till mannen för att han skulle kunna njuta av vad som hände i vårt sovrum och efter en stund fick kvinnorna säga hej till mannen via Skype och göra klart för honom att de hade en underbar stund utan honom.

Känslan av att njuta ohämmat av två kvinnor är fantastiskt för en man. Att kunna ta en paus och lämna kvinnorna att njuta av varandra för att kort därefter komma tillbaka och få fullt fokus är en dröm som jag tror att de flesta män skulle vilja uppleva minst en gång i sitt liv.

Leksaker i form av vibratorer, dildosar och strapon användes av kvinnorna och med tiden blev våra lekar mer och mer vågade. Prinsessan fick njuta av en av hennes favorit. En kvinna som tar enne hårt med en strapon medan jag stod framför henne med en hand hårt om hennes hår.

Efter otaliga orgasmer var vi alla nöjda med kvällen och somnade tillsammans i sängen alla tre. 

På morgonen vaknade vi successivt och inte långt efter att vi vaknat så skrek Prinsessan ut sin orgasm med hjälp av kvinnan som uppenbart visste hur man ger Prinsessan oralsex. 

Prinsessan lämnade oss och försvann in i duschen medan vi båda fortsatte att njuta av varandra till dess att vi båda var tillfredsställda.

Det har tagit oss några år att nå till den nivån att våga lämna varandra och samtidigt njuta av att den andra njuter. Vi är så trygga med varandra och vårt swingande att vi idag breddat våra ramar. Jag njuter när Prinsessan njuter och Prinsessan njuter av att jag njuter.

Det lär inte dröja lång tid innan vi får träffa I igen... Denna gång för lite mer avancerade situationer nu när vi kommit över den första nervösa träffen. Om den första träffen var såhär bra, så lär nästföljande träffar bli än mer fantastiska.

By the way... Porrfilmen är påbörjad.

torsdag 12 november 2015

En helg på tre



Tack I för en fantastisk helg med massor av sex... Vi ses snart igen.

lördag 7 november 2015

Fars dag

Prinsessan skriver.

Glöm slips, strumpor, rakdon, skjorta, biobiljetter, middag och andra traditionella farsdag presenter. Älsklingen får sin present idag. En trekant. Med mig och ytterligare en kvinna. Två munnar runt hans kuk, två kvinnor att knulla. Inget att berätta om för kollegerna på måndag. En farsdag extra allt. 

Nytt för idag blir åtminstone tre saker.

Kvinnan är inte singel. I något hem i Sverige sitter ikväll en man som vet att hans hustru är hos oss och njuter av sex. Jo, ni läste rätt. Detta är ett arrangemang som passar alla inblandade och som alla njuter av - även om det är nytt för oss. 

Den andra nya saken är kvällens roller. Jag är som alltid undergiven min Älskling - ikväll kommer jag även vara undergiven vår gäst, och Älsklingen dominerar oss båda. Kinky. Sexigt. Spännande. 

Den sista detaljen som är ny är att hon sover över hos oss. Vi har sällan nattgäster och aldrig folk vi aldrig träffat tidigare. Jag undrar var hon ska sova? I vår säng? I gästrummet? Det visar sig.

Leksaker kommer användas, kameran kommer vara med. Just nu planerar jag vilka kläder jag ska ha på mig. Det är pirrigt. Nervöst och spännande. Jag är våt. Älsklingen är hård. Hon är nog lika spänd som oss - enligt rapporterna Älsklingen fått från maken.

Hoppas ni också får en galet sexig lördag.


måndag 2 november 2015

Spännande helger

Det blir några sexiga helger framöver.

På lördag får vi besök av en sexig kvinna för äventyr på tre. Kvinnans man får stanna hemma medan vi njuter och jag vet att hennes man gillar just detta. 
Kanske blir detta början på vårt lilla filmprojekt... 
Oavsett vad, så lär vi alla få vad vi gillar. Vilken man gillar inte när två kvinnor trängs om en man?

14 dagar efter det är det Prinsessans tur att få fokus på sig. Vad hon hittar på vet jag inte, men det blir hennes kväll med en eller ett par extrakillar. 

Jag ser fram emot att se vad hon hittar på. Det är sjukt sexigt med en kvinna som vet vad hon vill och inte är rädd att förverkliga sina fantasier.

14 dagar efter det är vi bjudna på en exklusiv fest i underbar miljö. Vi har varit på dessa fester några gånger och vi är alltid lyriska efteråt. Trevliga och sexiga människor, vackert och framför allt ett sympatiskt värdpar.

Denna gång är det ett bdsm-tema. Detta är något vi båda gillar att utforska, men har till dags datum inte delat det med andra. Hur våra ramar skall se ut under festen är vi inte riktigt säkra på. Men med samtal och små steg brukar vi hitta rätt.

Vad det gäller Prinsessans outfit, så får hon välja helt själv inför festen. Vi kan ändå inte enas. Jag gillar slampigt och Prinsessan gillar sött. "Halva vägen var" gör bara att vi båda blir missnöjda. 
Så då har jag inga problem att låta henne välja. Oavsett vad hon väljer så är hon världens sexigaste kvinna.

Vem sa att hösten är kall och grå?


söndag 1 november 2015

Bdsm fest

Den 5/12 är det en bdsm-fest hos världens bästa värdpar för erotiska fester.
Naturligtvis behövs det en del nya tillbehör, såsom rep och annat. Så här blev gårdagens knytövning.