måndag 16 februari 2015

söndag 15 februari 2015

lördag 14 februari 2015

Att vara tydlig med vad man söker


Vi har blivit anklagade för det mesta när vi finns på sidor för sexuella träffar. En av de absolut vanligaste är att vi skall vara rasister, vilket är så långt från sanningen man kan komma.

Vi har valt att vara extremt tydliga med vad vi söker, vad vi inte söker, vad vi gillar och vad vi inte gillar i våra profiler. Detta har dock gjort en hel del män, kvinnor och par kränkta.

Vi har valt att vilja träffa socialt begåvade människor som har en bra och fungerande insikt i hur man uppför sig. Vi är av tron att dessa människor är ”säkrare” att träffa än människor som har en social dysfunktion (Detta till trots att riktiga psykopater ofta är både sociala och trevliga). Men vi har valt detta för vår trygghet.

Vi har också valt att träffa människor som är mån om hur de ser ut. Detta ger stora variationer av kroppsbyggnader, men ingen av oss tänder på människor som närmar sig ett BMI på nära tresiffrigt belopp. Vi kan till och med tycka att det känns lite sådär att träffa människor med sixpack eller kvinnor som ser ut som glamourmodeller. Vi gillar från lagom vältränat till ”några kilo för mycket” och som bryr sig om hur de ser ut.

För oss är själva grejen med en träff att båda paren är på ungefär samma nivå som vi är. Detta gäller både sexuellt, men också hur långt de kommit på deras ”resa”.

Att träffa par som vill ha sex i samma rum och tänder på ”hjälpande händer” ger oss ingen spänning längre. Där var vi själva för ca fem år sedan och tyckte själva att det var ett enormt stort steg. Men nu ger det oss inget. Vi tycker att partnerbyte är sjukt porrigt och gillar den typen av sex.

Vi gillar också att träffa par där kvinnan är riktigt bisexuell. Detta för att vi båda känner en sexuell attraktion till kvinnor och gillar att uppleva detta tillsammans med andra.

Vi har enormt dålig erfarenhet från s.k. nybörjare. Det är naturligtvis inte fel att vara nybörjare. Det var vi själva för några år sedan. Men vi har träffat alltför många människor som trott att det är lika lätt att ha sex tillsammans med andra som det är i fantasin. Det är så tråkigt när man tagit tid, energi och planering för att arrangera en träff, så visar det sig att killen inte kan få upp den, extratjejen ville bara tanka sitt ego eller att någon i paret inte klarar av att se den andre njuta med någon annan.

Ingen av oss tänder på svarta eller asiater. Detta har dock visat sig vara ett känsligt ämne på sidorna. Dock anser vi det tillhör tydlighet att beskriva vad vi tänder på för att de som ingår i denna grupp skall slippa lägga tid på något som aldrig kommer att resultera i något annat än tidsslöseri.

Vi blir om och om igen anklagade för att vara rasister på grund av att vi söker människor med svensk/nordisk härkomst. Anledningen till detta är att vi kan språket, förstår kulturen, känner oss trygga och känner attraktion. Detta kan väl rimligtvis inte vara rasism?!

Vi hittar många par och singlar på dessa sidor som söker svarta eller andra etniska grupper. De väljer bort oss på grund av vår härkomst och vi tycker att det är toppen att vi vet att de söker något annat och vi kan därmed lägga tid på de som söker ett par som oss.

95% av alla som skriver till oss är supertrevliga. Inget tu tal om den saken. De resterande fem procenten blir däremot jättearga på oss för vår profil.

Nedan följer ett litet axplock av kommentarer vi fått genom åren:

  • Ni är inte så jävla snygga som ni tror.
  • Varför vill ni inte träffa överviktiga?
  • Att träffa människor utom länet är inte speciellt miljövänligt.
  • Killen i er profil ser ut som en jävla sprätt.
  • Ni är nazistsvin som inte träffar annat än svenskar.
  • Det är kränkande att skriva att ni inte gillar överviktiga. Det kan man faktiskt inte hjälpa.
  • Usch vad smal tjejen är i er profil.

 

Ja, ni förstår nog nivån…

fredag 13 februari 2015

Piskan är hans


BDSM

Hur kom det sig egentligen att vi blev swingers?

Frågan har vi ställt oss flera gånger. Det var först efter att vi träffats för sex som sex blev något kul som inte är belagt med skuld och skam.

Vi kom båda från tidigare äktenskap där sex var något som klassades som "förpliktelser". Kanske är detta den mest destruktiva form av sex som finns, då den ofta är en grogrund till andra mindre konflikter.

När vi träffades för sex år sedan, så blev sex något roligt, frivilligt och spännande.

Vi har valt att vara ytterst ärliga mot varandra sexuellt och känslomässigt. Detta har gjort att vi aldrig har behövt "bära på" fantasier eller önskemål som vi har. Vi har med andra ord varit tydliga med vad vi vill och vad vi inte vill uppleva.

Det tog inte så lång tid innan vårt intresse började för BDSM. Först köpte vi en liten piska av gummi som idag ter sig ganska fånig. Därefter köpte vi fler och fler leksaker och hittade snabbt nivån på vad vi båda gillar.

Kanske är det så att kvinnan är lite mer "hard-core" med det fysiska och mannen är lite mer "hard-core" med det psykiska i vårt förhållande. Men med en väg som tillfredsställer båda så har vi hittat områden som vi båda går igång på.

Vi träffade ett par för ett tag sedan som trodde att allt med BDSM var männens önskemål av att få "misshandla" kvinnor. Så är absolut inte fallet. För att idka BDSM så måste båda två gilla sin roll. Båda måste känna förtroende och ha en genuin respekt. Då förs kan det (om man tycker att det är lockande) prova sig fram försiktigt.

Hos oss gillar kvinnan "ett rejält kok stryk", som hon uttrycker det. Detta omfattar det fysiska av att känna smärta till en viss gräns. Det inkluderar också att bindas eller låsas fast för att "berövas" friheten av att röra sig och därmed ge kontrollen till sin man.

Mannen gillar mer att kontrollera situationen av att "äga" kvinnans lust till den grad att hon tappar kontrollen och ger sig hän till fullständig njutning.

Dessa två områden kan kombineras till fantastiska äventyr på två.

Vi har så här långt aldrig bjudit in andra till dessa lekar. Det skulle krävas ett enormt förtroende för att vi skulle våga släppa in andra till exempelvis fysisk BDSM. Något vi båda valt att hålla helt utanför swingerslivet.

Det bästa sexet för oss är inte "försoningssex". Det bästa sexet för oss är innan vi blivit helt sams efter ett bråk. Lite förbannade och ilskna gör att det blir lite mer hårdhänt än normalt.

Detta funkar för oss, för oavsett om vi är rosenrasande så finns det ändå en djup kärlek som skapar den trygghet av att vi alltid älskar varandra oavsett vad.

Vad det gäller den psykiska delen, så har vi båda en förkärlek för att kvinnan lyder mannen. Detta har gjort att vi har en förkärlek att bjuda in singlar till stunder som kontrolleras av mannen. Vi lever då i en DS-relation där den ena (mannen) styr situationen och den andra (kvinnan) följer.

Av denna anledning är vi "petiga" med vilka singlar vi bjuder in till sex.

Vi tänder med andra ord inte på de killar som "är dominant och gillar att ta för mig". Det blir liksom fel om killen inte förstår sin roll eller ens kan kontrollera sig och sin kåthet.

Vi tänder heller inte på singeltjejer som bara är ute efter att "tanka sitt ego", då vi aldrig träffar andra par eller singlar för romantiska stunder.

De vi bjuder in till våra stunder är ödmjuka, intelligenta och socialt begåvade män eller kvinnor som förstår sin roll under träffen.

Vi båda har varsin dröm att uppleva. De är besläktade med varandra och när vi lyckas få till denna situation, så kommer vi att ha något att drömma tillbaka till under lång, lång tid.

torsdag 12 februari 2015

Frågor om bloggen

För att försöka göra bloggen bättre, så har vi en fråga om vad du vill har mer av i vår blogg.

Du hittar alternativen till höger om textrutan och kan klicka i vad du gillar att läsa/titta på i bloggen.

Vi har valt att hålla bloggen från att aspirera på att bli en länk som liknar gynekologernas utbildningssida. Vi tycker själva inte att det är speciellt sexigt med närbilder på kön och har därför valt bort dessa bilder i bloggen.

Vi har också valt att skriva till de människor som är öppna och nyfikna på sex och hoppas att de som är moraliskt fördömande inte lägger ner så mycket tid på vår sida.

Om det är något alternativ som inte finns med i valalternativen, så går det alltid att skriva i text under kommentarer.

onsdag 11 februari 2015

En eftermiddagsbild till


Kyssarnas vara eller inte vara


Vi kan nog kalla oss för erfarna swingers vid det här laget.

Vår beskrivning av erfarna är att vi hittat vad vi gillar och vad vi känner oss bekväma med.

Det har i vår värld inte så mycket med hur många man haft sex med, eller hur länge man swingat. Snarare hur trygga man är med varandra och vilka ramar man har.

Våra ramar inkluderar partnerbyte. Detta tycker vi är själva grejen med att träffa andra. Sex i samma rum och ”hjälpande händer” är för oss något som inte ger tillräckligt för att vi skall tycka att det är ”värt besväret”. Däremot var vi där på den nivån själva för fem-sex år sedan och tycker att det har varit bra att vi tog allt i långsam takt.

Vi bjuder gärna med oss av den andre. Vi gillar båda att se och höra vår älskade njuta fullt ut av en annan. Så för oss är det logiskt att vi är lika frikostig med vad vi ger som vad vi tar.

Vid en fest för ett tag sedan, var det en man som gärna hade sex med andra kvinnor men blev väldigt illa berörd av att andra tog på hans kvinna (hon verkade dock gilla beröringarna). Denna kvinna hade helt andra ramar än vad hennes man satt för sig själv.

Vår filosofi är att om vi träffar par, så är det den med snävast ramar som bestämmer vad andra gör. Detta betyder att om kvinnan inte vill ha sex med mannen, så har inte den andra kvinnan sex med den andra mannen heller. På så vis väljer den med snävast ramar vad som skall ske under kvällen.

Att bjuda in singlar (män och kvinnor) är något vi båda gillar. Skillnaden mot ett par är att en person får allt fokus. Bjuds det in en kvinna så är det mesta fokus på mannen och bjuds det in en kille, så ligger allt fokus på kvinnan. Skillnaden är bara att extrakvinnor som bjuds in behöver vara bi, då vi båda uppskattar tjejsex.

Däremot väljer vi alltid bort kyssar och kel…

Detta är något vi faktiskt aldrig delar med andra. Inte för att vi är rädda för att bli kära i någon annan, utan mer för att vi inte delar vårt kärleksliv med andra.

Kyssar och smekningar är det mest intima vi vet. En kyss är för oss något som har med kärlek att göra och på den ”planhalvan” leker vi inte med andra.

Det är med andra ord en rent sexuell handling vi idkar tillsammans med andra.

Vid några tillfällen har kvinnor och män varit kärleksfulla mot oss och smekt, tagit eller agerat på ett vis som vi betecknar som en kärlekshandling. Detta är för oss en betydligt mer intim handling än att knulla och gör oss båda obekväma och avtända.

Vi brukar beskriva vårt swingande som ”porrfilmssex”. Detta har många protesterat mot och tycker att vi är känslokalla i vårt uttalande.

Men för oss är swingandet som en italiensk porrfilm (utan allt könshår J), inte som en kärleksfilm. När vi är sugna på att krydda vårt sexliv med fler, så är vi mer sugna på porrfilmen än på en romantisk film.

För oss är ljuden av skratt, stön och orgasmskrik mer upphetsande när vi träffar andra, än ljudet från kyssar, viskningar och romantiska suckar.

tisdag 10 februari 2015

En eftermiddagsbild


Erotiska noveller



I början av vår relation bodde vi på ett absurt långt avstånd från varandra. Det gjorde att våra träffar blev sporadiska och vi fick använda oss av tekniken för att prata och vara tillsammans på det bästa möjliga sättet utifrån de förutsättningar vi hade.

Ibland tittade vi på porr på samma betalkanal under tiden vi pratade på telefon om vad vi gillade och inte gillade med vad de gjorde på porrfilmen. Med 50 mil mellan oss var det ändå sexigt att höra hur Prinsessan andades tungt och pratade med ansträngd röst om hur gärna hon ville vara kvinnan i just den scenen.

Kanske var det just denna tid som gjorde att vi idag är så öppna med vad vi tänder på och vad vi vill uppleva.

En annan sak vi gjorde var att jag skrev erotiska noveller till henne utifrån vad hon berättat för mig att hon tänder på.

Oftast handlade det om Prinsessans undergivenhet, tjejsex och flera killar. Denna kombination var något förbjudet och sågs av oss båda som en erotiskt fantasi som skulle stanna vid just en fantasi.

Naturligtvis var det sexigt att veta att Prinsessan skulle bli galet upphetsad av novellerna och att hon skulle ringa upp på kvällen och berätta om vad hon gillade med berättelsen. Oftast tillsammans med ett svagt surrande i bakgrunden av en vibrator.

Jag läste dessa berättelser för ett tag sedan och såg att de fantasier som var fantasier då, är idag verklighet. De små steg vi tagit i början har idag gjort att vi saknar ägandebehovet sexuellt och därför kan ge upplevelser och njutning till den andre. Vi njuter av att se den vi älskar njuta ohämmat av sex på ett vis som är näst intill omöjligt att skilja från fantasi och verklighet.

God natt...



Dröm fina drömmar

måndag 9 februari 2015

Slavar


Av någon anledning är det många slavar som hör av sig till vår profil på bc med en förhoppning om att bli förnedrade.

Kanske är det just det faktum att vi lever i en DS-relation som lockar till förslag.

Senast var det en man som föreslog att få komma till oss och bli bajsad i munnen av Prinsessan. Bara tanken på att se en annan människa med bajs i munnen får det att vända sig i magen på oss. Att kombinera detta med sex är om möjligt än mer groteskt.

Vi har dock lärt oss med åren som swingers att inte döma andra för deras lustar. Kanske är det så att när man själv är en minoritet och lever ett liv som många anser vara avskyvärt, så blir man mer tollerant till andras ”turnons”.

Förhoppningsvis finns det någon person till denna aningen udda man. Kanske finns det ett par där kvinnan drömmer om att få använda en annan man som ”mänsklig toalett” och en man i paret som tycker att den synen (lukten) är något riktigt sexigt. Det kanske inte finns så stort utbud på bc dock.

Däremot hoppas vi verkligen att det inte finns en match till nästa slav som hörde av sig för ett tag sedan.

Han var en hardcore-slav och ville att vi skulle ha honom inlåst i ett utrymme under vår trappa. Nu har vi inget sådant utrymme, vilket gör att hans första önskemål föll.

Han ville att vi skulle plocka fram honom vid ”speciella tillfällen” och förnedra honom med ord och handling. Vi skulle exempelvis ta alla hans pengar, så att han blev helt beroende av oss. Vi skulle klä på honom för små kvinnokläder och ta med honom på staden och förnedra honom om för ”att han var för tjock”.

Nu är det kanske ett par år sedan han skrev senast med förslag.

Ibland pratar vi om honom och hoppas att han verkligen inte hittade en människa som gav honom vad han efterfrågade. Förhoppningsvis sitter han hemma och låter detta förbli en fantasi som inte skall upplevas i verkligheten.

Vad det gäller andra slavar som föreslår att Prinsessan skall dominera dem, så är det lika osexigt för Prinsessan som en domina är för mig.

Så några slavar finns inte på vår lista över vad som skall upplevas under våren…

God morgon


söndag 8 februari 2015

Extrakille


För ett tag sedan träffade vi en extrakille i Stockholm. Det var lite nervöst, då vi båda har bestämda uppfattningar vad "en bra extrakille" är.

För oss är det viktigt att han förstår att han faktiskt är en krydda och inte är själva "huvudrätten".

Vi har också märkt att många killar som beskriver sig själva som dominanta, inte riktigt vet vad det innebär. De vill snarare framhäva att de knullar hårt och "tar för sig".

Vi lever som vi skrivit tidigare i en DS-relation (Dominant - Submissive). Detta betyder att vi inte söker en kille som har svårt att kontrollera sig när vi har sex. Vi söker snarare en ödmjuk, trevlig och lyhörd extrakille som är respektfull mot oss och sig själv.

Denna kille som vi träffade var allt det vi hoppades på.

Efter ett par glas i baren, så hamnade vi på vårt hotellrum.

Efter en stunds pratande bad jag Prinsessan att ställa sig på knä framför killen, vilket hon gjorde utan ett ord.

Jag satt kvar i stolen och såg hur hon sakta knäppte upp den unga mannens byxor och plockade fram hans kuk. Prinsessan vände sig om mot mig och tittade med en blick som var en blandning av undergivenhet och bedjande. Jag nickade mot henne och hon tog om hans kuk med ena handen som knappt kunde omsluta honom.

Hon runkade honom under tiden hon öppnade sin mun så mycket hon kunde och lät ollonet glida in i sin mun.

Efter en stund började jag klä av henne, till dess att hon var naken. Jag drog upp henne i sängen och ställde henne på alla fyra och lät min kuk glida in bakifrån.

Extrakillen snabbade av sig sina kläder och snart stöttes Prinsessan fram och tillbaka mellan oss.

"Vänd dig om", sa jag till Prinsessan som lydde mitt önskemål utan att tveka.

Prinsessans blick är kanske det sexigaste jag vet med henne. Att se in i ögonen på Prinsessan när en annan man tränger in i henne är obeskrivligt. Kåthet, njutning, skam och alla andra känslor finns i hennes blick samtidigt.

Prinsessan hade snart en man bakifrån och min hand i ett hårt grepp om hennes hår. Hennes försök att prata stoppades av min kuk som stötte djupare och djupare ner i hennes hals.

Efter en stund reste jag mig upp ur sängen och gick in på toaletten och drack.

Ljudet av kroppar som stötte mot varandra, blandades med stönanden och kvidanden.

Då vi gillar "porrfilmssex", inkluderar detta även avslutningen och efter ett par timmars knullande så kom killen med ett stön i ansiktet på Prinsessan, som leende konstaterade att hon varit ett "sjukt bra knull".

Efter att kille gått, kom Prinsessan och jag i varsin underbar orgasm... Vi är trots allt alltid det bästa sexet. Även om det är kul att krydda till sexet med andra ibland.

lördag 7 februari 2015

Parsex 2







Ett par som vi träffat tidigare under fantastiska omständigheter kom till oss.

Vi hade kommunicerat en hel del innan och kommit fram till att de skulle stanna över helgen. Detta var första gången vi skulle ha sexkompisar över en helg tillsammans.

Prinsessan hade sina farhågor och konstaterade att "men jag kan inte knulla oavbrutet från fredag till söndag".

Naturligtvis var det inte själva grejen med träffen att knulla oavbrutet. Men eftersom vi träffats tidigare och det är ett trevligt par, så såg vi inga hinder med en helg tillsammans.

Efter att ha gått igenom våra regler i förväg, kände vi oss både trygga och förväntansfulla.

Väl här, så flöt allt fantastiskt. Prinsessan och kvinnan i paret fick göra en måltid och männen en annan. Gott vin och god mat är något vi tycker är sexigt. Så gjorde det andra paret och efter en stund så stod jag upp och blev sugen av kvinnan. Jag kikade år sidan och såg hur Prinsessan fått fram mannens kuk och lät den glida ner djupt i hennes hals till ljudet av mannens stön.

Vi hade pratat om att vi gärna vill testa att ha sex i olika rum. Vi båda gillar tanken på att den andra har sex i ett annat rum.

Så med detta par som vi kände trygghet med, valde vi att separera oss till varsitt rum.

Jag tog kvinnan i handen och tog med henne in i sovrummet under tiden Prinsessan fick sin fitta väl omhändertagen av mannens tunga och fingrar.

Jag la kvinnan på rygg och slickade henne under tiden hon pressade mitt huvud mot sig.

Efter lite pysslande med att få på kondomen (det är inte världens sexigaste pryl), så lät jag min kuk glida in i henne till ljudet av Prinsessans allt högre stönanden. Kåtheten kom krypande i kroppen av kvinnans njutning och Prinsessans orgasmskrik.

Efter en kort stund kom Prinsessan och killen in till sovrummet.

Prinsessan såg lite obekväm ut och själva sexet kom av sig.

Visst hade vi sex tillsammans, men Prinsessan var lite avvaktande och därför blev det inte den kvällen vi hoppats på med sexleksaker, fotografering och upplevelser.

Efter att ha väntat ut resten av helgen kom det fram att killen försökt kyssa Prinsessan. Efter en tillsägelse, så hade han återigen försökt kyssa henne.

VARFÖR???

Våra regler är få men för oss heliga. Prinsessan kysser eller kelar inte andra killar och jag kysser eller kelar inte med andra kvinnor. Vi skulle kunna uttrycka oss på följande vis:

- Vi älskar inte, vi knullar.

Oavsett om någon tycker att detta är en fånig regel vi har, så är det vår regel och den håller vi hårt på.

Jag vill exempelvis inte har en kuk i mig, vilket de flesta killar verkar acceptera och känner liknande. Men när det kommer till saker som de själva inte tycker är viktigt, så kan de gärna försöka sig på att exempelvis kyssas om tillfället bjuds.

Vi har valt en s.k. nolltolerans när det kommer till att inte respektera våra regler. Kan man inte respektera våra regler så respekterar man inte oss.

Eftersom vi alltid är övertydliga med våra regler innan vi ses, så finns det alltid möjlighet för de som inte kan följa reglerna att välja bort en träff med oss. Men genom att acceptera reglerna, så har man också valt att välja bort kyssar.

Vi brukar beskriva vad vi gillar som "porrfilmssex". Detta innebär för oss att vi inte kelar, kysser, älskar eller har sex för fortplantning. Vi knullar för att det är skönt och att det är kul...

Våra regler är heliga för oss och vi respekterar andras regler.

 

fredag 6 februari 2015

En liten rumpbild


Parsex 1

Vi hade bestämt träff på en restaurang en bra bit bort i en annan stad. Paret hade vi "hittat" på bc, efter en lång tids sökande.

Efter att vi gjort oss iordning på hotellet, gick vi ut och tog några glas champagne på en bar i staden. Vi hade hoppats träffa en extrakille där som vi hade en svag aning om jobbade där. Honom träffade vi på en erotisk fest för ett år sedan och han blev omtyckt av Prinsessan för såväl sitt trevliga och artiga sätt, men också för sina sexuella prestationer.

Efter att ha insett att han inte jobbade den dagen, gick vi vidare till den avtalade platsen.

Väl inne på restaurangen träffade vi paret omgående i baren. De var både öppna och såg bra ut. Så snart satt vi salongsberusade och skrattade högt, medan våra händer rörde varandras lår under bordet.

Prinsessan och den andra kvinnan försvann iväg och skulle "pudra näsan", men efter en kvart kom de tillbaka lite smått rufsiga i håret och rosiga om kinderna. Det var uppenbart att de båda hade gjort mer på toaletten än att pudra näsorna.

Kvinnan jämte mig tog min ena hand och la ett par spetstrosor i handen på mig och stängde min hand med ett leende. Hennes ögon var glansiga under tiden hon tog min andra hand och förde in den mellan sina ben.

Min hand möttes av en len och blöt fitta som uppenbart hade fått en bra behandling av Prinsessan.

Jag tittade över på andra sidan av bordet och såg hur Prinsessans arm rörde sig i rytmiska rörelser fram och tillbaka.

Om hon plockat ut killens kuk och runkade den under bordet var omöjligt att se. Däremot var det ingen tvekan om att killen njöt av hennes oblyga hantering.

Kvinnan jämte mig stönade till högt i det höga sorlet av gäster på restaurangen. Hon höll ett hårt tag om bordskanten när mitt finger gled in i hennes fitta och tittade mig i ögonen och viskade något ohörbart, samtidigt som hon särade sina ben ytterligare.

Väl tillbaka på hotellet njöt vi av varandras kroppar under ohämmat sex... Det är en sexig kombination av berusning och kåthet tillsammans med andra.

torsdag 5 februari 2015

En paus från skrivandet, men inte från äventyren

Hej igen...

Efter en lång paus från skrivandet, så är vi åter här. Det har inte varit någon annan anledning till vår paus än att vi kände för en liten stund från bloggandet.

Men visst har vi haft våra erotiska äventyr. Vissa lyckade och vissa mindre lyckade.

Mer berättelser om det kommer snart.