tisdag 23 september 2014

Att swinga

Han skriver:

Jag och Prinsessan pratade förra veckan om hur långt denna "resa" tagit oss.

Vi är båda mer förälskade än någonsin. Mer trygga än vi varit i vårt liv och älskar varandra på ett sätt som vi aldrig älskat tidigare. Vad kan det bero på?

Hade vi känt på samma sätt om vi inte varit swingers? Förmodligen är det så att denna känsla ändå infunnit sig...

Men man kan inte låta bli att lägga in det faktum att vi aldrig behöver vara otrogna, aldrig behöver ljuga och/eller aldrig behöver äga om sex och attraktion.

Att förklara swingers attityder är svårt. Men de vi träffat som swingat under tid och inte bara en gång för spänningens skull, har ungefär samma attityd och relation.

"Det är bara de starkaste som överlever i swingersvärlden" stod det på SDC.com. Undertexten beskrev citatet på ett fantastiskt bra sätt genom att vara tydlig med att; först måste relationen vara stark. Därefter måste förtroendet vara starkt, för att slutligen ha ett starkt och fungerande sexliv. Utan dessa styrkor är det en stor risk att swinga.

Men när ovanstående infinner sig, så finns det inget behov av att låsa fast varandra i en sexuell monogami. Kärleken till varandra är så sjukt stark att det sexuella "bara" blir en spännande krydda.

Men utan kärlek och sex så riskerar sexet att bli det primära.

Det finns de som inte tillåter sin respektive att titta på andra kvinnor/män på stan. Det finns de som inte tillåter sin respektive att titta på porr. Detta är bara fånigt, då personen ändå kommer att kika på vackra och sexiga människor på stan, och/eller porrsurfa.

Men i smyg...

När vi går på stan så kan Prinsessan ibland viska i mitt öra "henne skulle jag vilja ha sex med". Ibland får jag frågan om jag skulle vilja ha sex med "henne på andra sidan gatan".

Det som är skönt är att jag har rätten och möjligheten att svara ärligt... Lika ärligt som Prinsessan svarar på mina frågor.

Det är så skönt att inte behöva smyga med sin sexualitet. Ibland frågar Prinsessan om jag vill ha en avsugning eller om vi skall kika på porr tillsammans. Det är ingen stor sak som är belagt med prestige och/eller skuld.

Jag är övertygad om att det finns massor av män och kvinnor som gärna skulle vilja swinga, men de har hamnat i en spiral av prestige och tystnad som gör att ingen längre vågar föreslå spännande äventyr.

För vilken man kan med handen på hjärtat hävda att han inte skulle vilja ha två bisexuella kvinnor i sängen samtidigt och vilken kvinna har inte drömt om något man kan göra som swingers vid fler än ett tillfälle?

Men vi har också så här långt träffat massor av par som vi vet kommer att få problem i och med sitt swingande. De relationer som bygger på att försöka "laga" något som inte fungerar. De som inte pratat igenom sina ramar och regler på ett ärligt sätt.

Vi har sett massor av par som med största sannolikhet inte längre är par...

Så snälla... Skapa först er trygghet som par innan ni bjuder in andra.

fredag 19 september 2014

En parträff

Han skriver

Vi gick in på restaurangen och möttes av två vackra människor i baren. Vi hälsade glatt och beställde in något gott att dricka och rörde oss in till matsalen.

Ett antal rätter och en stor mängd vin senare satt vi och pratade och skrattade som om vi känt varandra i år.

Min högra hand rörde sig sakta uppför kvinnans lår under bordsduken. Vi fortsatte vårt samtal under tiden handen passerade strumpkanten och nåddes av en len hud. När min hand nådde troskanten tystnade kvinnan till en sekund och öppnade munnen lite och log. Sekunden senare fortsatte samtalet igen som om inget hänt.

Lite då och då försvann Prinsessan och kvinnan för att pudra sin näsa... De kom tillbaka rosiga om kinderna och aningen rufsiga i håret. Att de tjuvstartat var ganska uppenbart för oss män.

Det fantastiska med swingers är den avslappnade attityden till sex. När prinsessan och kvinnan avvikit pratade vi män med varandra som om det var det mest naturliga i världen att vi snart skall ha sex med varandras fruar... Denna man var ytterst trevlig och sympatisk, vilket är för oss lika viktigt som att kvinnan är detsamma.

En stund senare satte sig kvinnan vid min sida igen. Hon la ett par trosor i min hand och log... Hennes hand smekte mitt lår och min hand började sin sakta resa upp mellan hennes låt.

Jag tittade bort mot Prinsessan och såg att även deras händer hittat in mellan varandras ben och samtalet hade upphört till förmån för små tysta suckar och stön.

Kvinnorna avlägsnade sig i förväg och lät oss män komma lite senare.

När vi öppnade dörren låg kvinnan på rygg med Prinsessan stående på alla fyra över henne med ansiktet begravt mellan hennes ben.

Vad som hände känns inte nödvändigt att berätta i detalj. 

Vi njöt av varandra... Kanske var det lite väl mycket vin (speciellt för Prinsessan som somnade till lite en kort stund), men det spelar ingen roll. Kvällen var njutningsfull, erotisk och sjukt skön.

Ett första möte med detta par gav mersmak att träffas igen. Prinsessan tyckte att hon var världens sämsta ligg den kvällen och hoppas på att få återgälda paret med att kompensera dem nästa gång :-).




onsdag 17 september 2014

En liten bild


 

I helgen tog vi oss till ett par som vi inte träffat tidigare. Det visade sig vara en höjdare och denna bild är tagen innan vi gick iväg för att träffa dem för första gången. En lyckad afton med mycket skratt och annat ;-)

Det var ett tag sedan...

Det var ett tag sedan vi skrev senast.

Det är inte så att vi har varit oskuldsfulla i vårt leverne, men det har dessvärre inte blivit så mycket skrivande som förr.

Vi skall bättra oss och skriva inom snart :-)

Det finns massor av kul att berätta om.